Παναθηναϊκός: Οικονομικό κέρδος με Ουζουνίδη!

Παναθηναϊκός: Οικονομικό κέρδος με Ουζουνίδη!

Από τη στιγμή που ανέλαβε ο Έλληνας τεχνικός ο Παναθηναϊκός έχει μειώσει τα έξοδά του κατά 6.490.000 ευρώ (χωρίς την εφορία) και έπεται συνέχεια!

Η οικονομική κατάσταση του Παναθηναϊκού, είναι τραγική. Οι «πράσινοι» έχουν μπροστά τους ένα μήνα γεμάτο αγωνία, προσπάθεια για να βρεθούν χρήματα μέσω πωλήσεων και φυσικά τις υποθέσεις των προσφυγών με την απειλή της αφαίρεσης βαθμών. Μέσα σε όλη αυτή την οικονομική… τραγωδία που βιώνει το «τριφύλλι», υπήρξαν αρκετές γνώμες αναφορικά με αποφάσεις που πήρε ο Μαρίνος Ουζουνίδης για ποδοσφαιριστές. Πρόσφατο το παράδειγμα του Δ.Σ. και των ευθυνών που ζητήθηκαν απ’ τον Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο για τον χειρισμό στην υπόθεση Κουτρουμπή. Ή διάφορα γραφόμενα γύρω απ’ τις μεταγραφές του περασμένου καλοκαιριού.

loading...
loading...

Κάναμε λοιπόν το απλό. Βάλαμε στη… ζυγαριά τα ποσά που χρειάστηκε να ξοδέψει ο Παναθηναϊκός για μεταγραφές (είτε σε συμβόλαια είτε πληρώνοντας ομάδες), αλλά και αυτά που κέρδισε με πωλήσεις-αποχωρήσεις παικτών. Όλα αυτά για τις τρεις μεταγραφικές περιόδους που είναι στην ομάδα ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Δηλαδή τον χειμώνα του 2017, το καλοκαίρι του ίδιου έτους και όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο που ακόμη είναι στην αρχή της.

Η διαφορά, χαοτική. Με τα κέρδη να είναι υπερδιπλάσια των ποσών που χρειάστηκε να ξοδευτούν. Και η διαφορά θα γίνει ακόμη μεγαλύτερη καθώς έρχονται κι άλλες πωλήσεις σημαντικών παικτών, ενώ δεν έχουμε υπολογίσει καν τα λεφτά που θα πάρει το «τριφύλλι» για τον Τσάβες, ακυρώνοντας ουσιαστικά το 1.300.000 που του κόστισε η απόκτηση του 50% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

loading...
loading...