Η ξανθιά που έχει διχάσει την γειτονιά στα Ζαρουχλέικα της Πάτρας-ΦΩΤΟ

Ρήγα Φεραίου 19-21

2610 279 077

loading...
loading...

Τηλέφωνο Άμεσης Εξυπηρέτησης: 6936 82 50 46

Ίασις Παναγόπουλος

Έχει αναστατώσει κόσμο η όμορφη ξανθιά από την Μολδαβία που διαμένει στην περιοχή των Ζαρουχλείκων.

Πρόκειται για μία πανέμορφη γυναίκα, γύρω στα 26 με 28, η οποία είναι άκρως εντυπωσιακή ως παρουσία, τόσο στο πρόσωπο, όσο και στο κορμί. Η νεαρή έχει έρθει στην Πάτρα από την Αθήνα και σύμφωνα με τα όσα λένε στην γειτονιά εργάζεται σε νυχτερινά μπαράκια της γύρω περιοχής, προσπαθώντας να βγάλει το νυχτοκάματο.

Το γεγονός αυτό ήταν και η αφορμή που την έπιασαν στο στόμα της, κάτι ηλικιωμένες γειτόνισσες της, λέγοντας διάφορα για την νεαρή κοπέλα, αφήνοντας να εννοηθεί ότι προτού έρθει στην Πάτρα, έκανε άλλες δουλειές στην Αθήνα.

Πάντως, η ίδια μέχρι τώρα δεν είχε δώσει δικαιώματα. Τελευταία, όμως, οι εμφανίσεις της με διαφορετικούς συνοδούς που έβγαιναν το ξημέρωμα από το διαμέρισμα της, έδωσαν τροφή για σχόλια και… βούτυρο στο ψωμί, στις κουτσομπόλες.

Το σίγουρο όμως, είναι ότι με την εντυπωσιακή της παρουσία, έχει αναστατώσει τον ανδρικό πληθυσμό, με τους άνδρες της γειτονιάς να της κάνουν όλα τα χατίρια και να την φιλοφρονούν για την ομορφιά της, δίνοντας της ο καθένας και το κέρασμα του.

Ο ψιλικατζής την κερνάει καραμέλες, ο ζαχαροπλάστης γλυκά, ο φούρναρης μπισκότα και πάει λέγοντας. Η ίδια μοιάζει να το απολαμβάνει, όμως η γειτονιά ζηλεύει…

The post Η ξανθιά που έχει διχάσει την γειτονιά στα Ζαρουχλέικα της Πάτρας-ΦΩΤΟ appeared first on ContraSEolous.

loading...
loading...