«Κουτουπώματα», χαϊδέματα και σεξ στις τουαλέτες των σχολείων της Πάτρας!

Στείλτε μήνυμα τώρα
Everything you need is love and coffe..
Mila mu Ellinos Stratioti.
Mila Mu Coffee


16507977_10207950423507720_7171343553948597471_n

loading...
loading...

Οι καθηγητές δεν ξέρουν τι να κάνουν και πως να αντιδράσουν…

Το σεξ στις τουαλέτες των γυμνασίων και των λυκείων της Πάτρας, πάει και έρχεται με τους καθηγητές να έχουν φτάσει στο σημείο να συζητούν τις ερωτικές επιδόσεις των μαθητών, παρά το τι κάνουν μέσα στην τάξη.

Στις συζητήσεις των καθηγητών το θέμα του σεξ έχει γίνει κυρίαρχο, αφού σε καθημερινή βάση, βλέπουν νεαρά ζευγάρια μαθητών να φιλιούνται στους διαδρόμους του σχολείου ή στο προαύλιο, χωρίς οι ίδιοι να μπορούν να κάνουν κάτι.

Βλέπετε και να αντιδράσουν οι μαθητές λίγη σημασία θα τους δώσουν. Και να ήταν μόνο αυτό. Οι μαρτυρίες που φτάνουν στα γραφεία των καθηγητών για τα… βογγητά και τους αναστεναγμούς που προέρχονται από τις τουαλέτες των σχολείων, δεν έχουν τελειωμό.

Μάλιστα, σε λύκειο της Πάτρας ένας καθηγητής, έχοντας ενημερωθεί για το τι γίνεται στις τουαλέτες, προσπάθησε να μπει για να ελέγξει από κοντά, όμως οι μαθητές και οι μαθήτριες που ήταν μέσα δεν τον άφησαν να περάσει κλειδώνοντάς τον απ’ έξω.

Εν τέλει έφτασαν στο σημείο να χαρακτηρίσουν οι μαθητές τον καθηγητή «ματάκια». Από τότε έπαψε να ασχολείται και το ίδιο έκαναν και οι συνάδελφοί του. Σε άλλο σχολείο πάλι το δεκαπενταμελές, με έμμεσο τρόπο ξεκαθάρισε στην διεύθυνση και στους καθηγητές να μην ασχοληθούν με το όλο ζήτημα, γιατί είναι κάτι που δεν τους αφορά.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σε άλλο σχολείο της Πάτρας οι καθηγητές σκέφτονται να αναφέρουν το όλο θέμα στον σύλλογο γονέων, όμως δεν έχουν καταλήξει ακόμα πώς να το περάσουν, ώστε να μην πάρει διαστάσεις σκανδάλου και προκαλέσει αντιδράσεις στην όλη σχολική κοινότητα.

Έτσι, οι κουτούπες και το σεξ (σε πιο απόκρυφα μέρη του σχολείου) συνεχίζεται ανάμεσα σε μαθητές που είναι ανήλικοι, μη έχοντας την ανάλογη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση. Το όλο θέμα αποτελούσε ταμπού για τις προηγούμενες γενιές μαθητών, όμως φαίνεται ότι αυτά τα «στερεότυπα» έχουν καλά ξεπεραστεί για τα νέα παιδιά της ηλικίας των 14, των 15 και των 16 ετών.

The post «Κουτουπώματα», χαϊδέματα και σεξ στις τουαλέτες των σχολείων της Πάτρας! appeared first on ContraSEolous.

loading...
loading...