Πάτρα: Η 20χρονη ντύθηκε στο πνεύμα των ημερών (pics)

Ιδού οι εμπνευστές του ΣΜΥΡΝΑΙΪΚΟΥ ΜΑΡΜΕΛΑΔΟΠΟΙΪΟΥ

Ο Δημήτρης και η Μυρσίνη εχουν για εσάς τα καλύτερα για αυτά τα χριστούγεννα.

loading...
loading...

Για παραγγελίες καλέστε μας στον αριθμό επικοινωνίας ή συμπληρώστε τα στοιχεία και την παραγγελία σας στη φόρμα επικοινωνίας της ηλεκτρονικής μας σελίδας.
2610-423482 ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 50
https://www.smurnaiiko-marmeladopoiio.gr/

Ποιος είπε ότι ο Άγιος Βασίλης είναι σε όλες περιπτώσεις χοντρός, με παχουλά μάγουλα και φοράει γυαλιά;

Σε ορισμένες περιπτώσεις ο Άγιος Βασίλης μπορεί να έχει υπέροχα μάτια, αγγελικό πρόσωπο και ένα καλλίγραμμο κορμί! Όπως για παράδειγμα στην περίπτωση της 20χρονης φοιτήτριας – μοντέλο, Μαρίας Ψηλού.

Η Αιγιώτισσα καλλονή, έστειλε με τον πιο όμορφο και γλυκό τρόπο τα χρόνια της πολλά στους φίλους της, κάνοντας μία μοναδική και ξεχωριστή φωτογράφιση στο σπίτι της στην Πάτρα, με φόντο το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Η φωτογράφιση έγινε από τον φωτογράφο Γιάννη Σαρηγιάννη, με την 20χρονη Μαρία Ψηλού να ποζάρει στο πνεύμα των ημερών, δείχνοντας ότι η ομορφιά και η φωτογένεια, μπορεί να συμβαδίζει με την εορταστική ατμόσφαιρα και το κλίμα των Χριστουγέννων.

Πάτρα: Η 20χρονη καλλονή, Μαρία Ψηλού, ντύθηκε στο πνεύμα των ημερών (pics)Πάτρα: Η 20χρονη καλλονή, Μαρία Ψηλού, ντύθηκε στο πνεύμα των ημερών (pics)Πάτρα: Η 20χρονη καλλονή, Μαρία Ψηλού, ντύθηκε στο πνεύμα των ημερών (pics)Πάτρα: Η 20χρονη καλλονή, Μαρία Ψηλού, ντύθηκε στο πνεύμα των ημερών (pics)Πάτρα: Η 20χρονη καλλονή, Μαρία Ψηλού, ντύθηκε στο πνεύμα των ημερών (pics)Πάτρα: Η 20χρονη καλλονή, Μαρία Ψηλού, ντύθηκε στο πνεύμα των ημερών (pics)

The post Πάτρα: Η 20χρονη ντύθηκε στο πνεύμα των ημερών (pics) appeared first on ContraSEolous.

loading...
loading...